8,23zł
Description
Oferujemy haki do wędzenia średniej i małej wielkości wąskich filetów makreli, sielawy, węgorza, dorady, dorsza i wielu innych ryb, a także filetów z kurczaka, indyka czy królika. Ostrza osadzone bliżej siebie pozwolą zawiesić wąskie płaty filetów.Hak do węgorza spawany metodą TIG, jest mocny i zarazem sztywny.
Dane techniczne:Marka: GrillpalZastosowanie: Do drobiu, Do filetów, Do królika, Do małych ryb, Do rybMateriał: Stal INOXAtest do kontaktu z żywnością: TakGrubość pręta (mm): 3Wysokość (cm): 21Szerokość (cm): 3,5Liczba ostrzy: 6Długość ostrzy (cm): 3,5Rozpiętość ostrzy (mm): 35Wysokość między ostrzami (mm): 60Średnica zawieszki na drążek (mm): 25
Grillpal
czarne robaczki w domu, kabel siłowy ziemny, kaktusy zwisające, siatka na pnącza castorama, echinokaktus, kompozycja kwiatowa na balkon
yyyyy